Η Αναζήτηση της Δίδυμης Φλόγας – Twin Flame Regression Therapy

Μετά το 2000 μ.Χ. συμβαίνει κάτι νέο και εκπληκτικό! Οι Δίδυμες Φλόγες εκδηλώνονται τώρα, ενώ ο ένας βρίσκεται σε φυσική ύπαρξη και ο άλλος είναι ακόμα στο πνεύμα. Ο λόγος για αυτό είναι γιατί η Γη και η Ανθρωπότητα βρίσκονται σε ένα κρίσιμο στάδιο της εξέλιξής τους. Βρισκόμαστε τώρα σε ένα σημείο όπου δημιουργείται τόση αρνητική ενέργεια που η φυσική τάξη των πραγμάτων ανατρέπεται υπερβολικά εκτός ισορροπίας. Η ζημιά που κάνουμε ο ένας στον άλλον και στον πλανήτη δεν μπορεί να συνεχιστεί και πρέπει να γίνουν ουσιαστικές εργασίες εξισορρόπησης και επισκευής. Οι Δίδυμες Φλόγες είναι ένα σημαντικό μέρος αυτής της δουλειάς γιατί η ενέργεια που δημιουργούν μεταξύ τους είναι μια από τις πιο ισχυρές θεραπευτικές ενέργειες που υπάρχουν.

Πριν ένα μήνα, σε μια αναδρομή προηγούμενης ζωής, μια θεραπευόμενη είχε την εμπειρία μια αγαπημένης ψυχής που τόσο πολύ την συνεπήρε, που μου είπε πως ξέρει πως θα τον συναντήσει πάλι σε αυτή τη ζωή. Επειδή πιστεύω στην συγχρονικότητα αυτές τις ημέρες κάνω Regression Meditations πάνω στην Δίδυμη Φλόγα και ένα φίλος που μιλήσαμε πριν λίγο σήμερα, έκανε αμέσως μετά μια ανάρτηση για την Δίδυμη Φλόγα. Όλο αυτό το εξέλαβα σαν μήνυμα να αναρτήσω αυτό το άρθρο.

Πιο κάτω θα αναφέρω την θεωρία πίσω από την Δίδυμη Φλόγα. Όμως θα ήθελα να εκφράσω την γνώμη μου πάνω σε αυτή. Σαν Αναδρομικοί θεραπευτές, κάνουμε προσωπικά ή σε συνεδρίες, ταξίδια στους πνευματικούς κόσμους, αλλά δεν υπάρχει καμία αναφορά της επαλήθευσης της Δίδυμης Φλόγας ή τουλάχιστον εγώ δεν έχω συναντήσει κάποια. Υπάρχει όμως αναφορά ψυχών που συνήθως είναι από την ίδια ομάδα ψυχών, οι οποίες ενσαρκώνονται πολλές ζωές μαζί και τις ενώνει ένας πολύ βαθύς δεσμός. Αυτές για εμένα είναι οι Δίδυμες Φλόγες.

Η θεωρία της Δίδυμης Φλόγας, είναι κάτι που με συγκινεί αφάνταστα γιατί έχω συναντήσει τη δική μου, Δίδυμη Φλόγα. Η Δίδυμη Φλόγα μου με έβλεπε στον ύπνο της πολλά χρόνια πριν βρεθούμε και από την πρώτη στιγμή έγινε μια εκπληκτική ένωση ψυχών. Από τότε έχω δει αρκετές προηγούμενες ζωές που έχουμε ζήσει μαζί. Θα με ρωτήσει κάποιος και ποιος ο λόγος να ψάξει κάποιος για όλα αυτά; Κανένας, εάν δεν τον ενδιαφέρει η κατανόηση όλου αυτού του μυστηρίου που ονομάζεται Ζωή. Όμως η γνώση των προηγούμενων ζωών, μας εφοδιάζει με την κατανόηση των αδυναμιών μας, έτσι ώστε να αποφύγουμε τα ίδια λάθη και σε αυτή την ενσάρκωση. Ακόμη μας εξηγεί συμπεριφορές που είναι ανεξήγητες, αν αφαιρέσουμε αυτή την παράμετρο από τον συλλογισμό μας.  

Η πρώτη αναφορά για τη Δίδυμη Φλόγα, είναι μάλλον Ελληνικής προέλευσης!!! Μπορείτε σε αυτό το link να διαβάσετε την θεωρία του Αριστοφάνη «Περί Έρωτος» ή ο «Μύθος του Άλλου Μισού», από το «Συμπόσιο» του Πλάτωνα.   

https://antikleidi.com/2014/05/26/simposio-aristofanis-erotas/


Η Θεϊκή Δημιουργία της Δίδυμης Φλόγας

Στην αρχή πριν από τη Δημιουργία του Σύμπαντος, του Κόσμου, υπήρχε μόνο μια Ολότητα, η Θεϊκή Πηγή, την οποία πολλοί αποκαλούν Θεό. Αυτή είναι η Απόλυτη Δύναμη σε όλη τη Δημιουργία και είναι μόνο Αγνή Αγάπη. Με την έννοια Αγνή Αγάπη εννοούμε την ρομαντική αγάπη, που εκτιμούν τόσο πολύ οι άνθρωποι. Όσο συναρπαστική κι αν είναι αυτή η ανθρώπινη ιδέα της αγάπης, δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με την εμπειρία της αληθινής Θείας Αγάπης που συνδέει τα πάντα. Η Θεϊκή Αγάπη είναι συνώνυμη με την Φιλότητα ή τον Έρωτα. Η αγάπη της Θεϊκής Πηγής είναι Πάντα εκεί, είναι σταθερή, δεν υποβιβάζεται, δεν κυμαίνεται όπως κάνουν τα ανθρώπινα συναισθήματά μας, είναι αμετακίνητη και ρέουσα ταυτόχρονα, ανεπιτήδευτη, απόλυτη και εντελώς άνευ όρων.

Στην συνέχεια η Θεϊκή Πηγή επεκτάθηκε και εξακολουθεί να επεκτείνεται. Ως μέρος αυτής της επέκτασης ήρθε η πρώτη διάσπαση. Η διάσπαση έγινε επειδή η Θεία Πηγή ήθελε να βιώσει την αγνή αγάπη έξω από την ίδια και τις διαφορετικές εμπειρίες που φέρνει. Αυτά τα πράγματα μπορούν να βιωθούν μόνο σε μια φυσική ύπαρξη, έτσι η Θεία Πηγή άρχισε να διασπάται σε ψυχές. Για να εξηγήσουμε τη διάσπαση των ψυχών από τη Θεία Πηγή, μπορεί να μας βοηθήσει αν οραματιστούμε τη Θεία Πηγή ως μια τεράστια, ατελείωτη φωτεινή ενέργεια.

Τώρα ας δούμε μια μπάλα αυτής της ενέργειας να αποκολλάται από την αρχική Πηγή, αυτή η μπάλα είναι μια ολοκληρωμένη ψυχή. Καθώς η μπάλα παρασύρεται προς τα κάτω, χωρίζεται στη μέση. Αυτά τα δύο μισά είναι οι Δίδυμες Φλόγες, το καθένα ο καθρέφτης του άλλου, συμπληρώνοντας και ολοκληρώνοντας το άλλο. Έτσι δημιουργούνται οι ψυχές Δίδυμες Φλόγες. Μετά το χωρισμό, οι Δίδυμες ψυχές ακολουθούν χωριστούς τρόπους για να βιώσουν και να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα ως άτομα για πολλές ζωές.

Μόλις ολοκληρωθεί η μάθησή τους, θα επανενωθούν και θα γίνουν ξανά μια ολοκληρωμένη ψυχή, δύο μισά που θα λειτουργούν ως ένα. Όταν κάνουμε διαλογισμό αναδρομής σε προηγούμενη ζωή, μπορούμε να έχουμε πολλές πληροφορίες για τη Δίδυμη Φλόγα και να κατανοήσουμε τη σύνδεσή μας.

Άραγε η ολοκληρωμένη ψυχή χωρίζεται σε ένα αρσενικό μισό και ένα θηλυκό μισό; Η σεξουαλικότητα είναι μια ανθρώπινη έννοια, επομένως πρέπει να σκεφτούμε ξανά την περιοριστική αυτή ανθρώπινη άποψη. Θα μας βοηθήσει αν σκεφτούμε τα μισά της Δίδυμης Φλόγας με όρους ενέργειας (ή ακόμα και ηλεκτρικούς), ένα θετικό, ένα αρνητικό. Χρειαζόμαστε και τα δύο για να δημιουργήσουμε ένα φορτίο νέας ενέργειας. Έτσι, οι μισές Δίδυμες Φλόγες θα πρέπει να θεωρούνται σαν θετικό και αρνητικό, αρσενικές και θηλυκές ποιότητες, γιν και γιανγκ και όχι απλώς σαν αρσενικό και θηλυκό.

Η ενέργεια του Γιν είναι θηλυκή και περιγράφεται ως σκοτεινή, διάχυτη, ασαφής, διαισθητική και δεκτική. Το Γιν χαρακτηρίζεται επίσης ως αργό, μαλακό, υποχωρητικό και ήρεμο και συνδέεται με το νερό, τη γη, το φεγγάρι, τη θηλυκότητα και τη νύχτα. Η ενέργεια Yang είναι αρσενικής φύσης και περιγράφεται ως ελαφριά, ξηρή, κατευθυνόμενη, εστιασμένη, λογική και προσανατολισμένη στη δράση. Το Yang θεωρείται επίσης γρήγορο, σκληρό, συμπαγές, καυτό και συνδέεται με τη φωτιά, τον ουρανό, τον ήλιο, την αρρενωπότητα και την ημέρα. Καθένας από εμάς έχει μια Δίδυμη Φλόγα, ένα μέρος από αυτά είναι μέσα σας και ένα μέρος σας είναι μέσα στην Δίδυμη Φλόγα, είμαστε πάντα συνδεδεμένοι μεταξύ μας, ακόμα κι αν δεν έχουμε επίγνωση αυτής της σύνδεσης αυτή τη στιγμή.

Μας έχει γίνει επίσης πολύ σαφές ότι η συνεύρεση των Δίδυμων Φλογών δεν έχει καμία σχέση με το φύλο στο ανθρώπινο σώμα που κατοικεί στη Γη. Όλοι έχουμε ενσαρκωθεί σε διαφορετικά φύλα σε διάφορες στιγμές των προηγούμενων ζωών μας. Αυτό συνέβη για διαφορετικούς σκοπούς, ένας από τους οποίους είναι η διδασκαλία, ο σεβασμός, η ανεκτικότητα και η συμπόνια. Το πιο σημαντικό είναι πως στη σχέση των Δίδυμων Φλογών, το ένα μισό κουβαλά το Θεϊκό Θηλυκό και το άλλο μισό το Θείο Αρσενικό. Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να είναι και οι δύο σε γυναικείο ή ανδρικό σώμα. Αυτό παρατηρείται συχνά σε σχέση του ίδιου φύλου. 

Μετά το 2000 μ.Χ. συμβαίνει κάτι νέο και εκπληκτικό! Οι Δίδυμες Φλόγες εκδηλώνονται τώρα, ενώ ο ένας βρίσκεται σε φυσική ύπαρξη και ο άλλος είναι ακόμα στο πνεύμα. Ο λόγος για αυτό είναι γιατί η Γη και η Ανθρωπότητα βρίσκονται σε ένα κρίσιμο στάδιο της εξέλιξής τους. Βρισκόμαστε τώρα σε ένα σημείο όπου δημιουργείται τόση αρνητική ενέργεια που η φυσική τάξη των πραγμάτων ανατρέπεται υπερβολικά εκτός ισορροπίας. Η ζημιά που κάνουμε ο ένας στον άλλον και στον πλανήτη δεν μπορεί να συνεχιστεί και πρέπει να γίνουν ουσιαστικές εργασίες εξισορρόπησης και επισκευής. Οι Δίδυμες Φλόγες είναι ένα σημαντικό μέρος αυτής της δουλειάς γιατί η ενέργεια που δημιουργούν μεταξύ τους είναι μια από τις πιο ισχυρές θεραπευτικές ενέργειες που υπάρχουν. Είναι η αγνή αγάπη, η ίδια αγάπη που μας δημιούργησε. Σαν Δίδυμες Φλόγες μπορούμε να δημιουργήσουμε περισσότερη από αυτή την καθαρή ενέργεια και να την στείλουμε για να θεραπεύσει τον πλανήτη και την ανθρωπότητα. Πριν από αυτό, οι Δίδυμες Φλόγες συναντιόντουσαν μόνο στην τελευταία τους ενσάρκωση στο φυσικό επίπεδο. Και οι δύο έπρεπε να είχαν φτάσει σε παρόμοια στάδια ανάπτυξης και γνώσης και να είχαν καθαρίσει όλο το κάρμα που είχαν συγκεντρώσει πριν ξαναβρεθούν και ενωθούν σε μια ψυχή.

Ξέρω από προσωπική εμπειρία τι τεράστια ευλογία είναι μια Δίδυμη Φλόγα, η αγάπη και η χαρά που φέρνουν είναι η απόλυτη εμπειρία κατά τη γνώμη μου. Δεν υπάρχει τίποτα που να συγκρίνεται με αυτό που θα πετύχετε με το δίδυμό σας όταν επανασυνδεθείτε και συνεργαστείτε μαζί του. Φανταστείτε όλη την αγάπη, τη χαρά και τον ενθουσιασμό που έχετε νιώσει ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή σας, πολλαπλασιάστε τον επί περίπου επί εκατό και θα έχετε μια ιδέα για το πώς είναι να επανασυνδέεστε και να συνεργάζεστε με τη Δίδυμη Φλόγα σας!

Καθώς η αλήθεια της Θείας Αγάπης εξαπλώνεται στη Γη, πολλοί άνθρωποι πρόκειται να συναντήσουν τη Δίδυμη Φλόγα τους στις ανώτερες διαστάσεις. Η σχέση με τη Δίδυμη Φλόγα σας στο πνεύμα θα είναι τόσο πραγματική όσο και η ζωή σας στη Γη. Αυτό φέρνει πολλά πλεονεκτήματα γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις, η Δίδυμη Φλόγα στο πνευματικό επίπεδο έχει πλήρη επίγνωση της αλήθειας της καθαρής Θεϊκής Αγάπης και μπορούν μαζί να ανυψώσουν το γήινο Δίδυμο για να βιώσει το ίδιο επίπεδο έκστασης καθαρής Αγάπης. Έτσι, αν βρεθείτε να έχετε μια εκστατική συνάντηση με μια όμορφη ύπαρξη του φωτός, ίσως συναντάτε τη Δίδυμη Φλόγα σας στο πνευματικό επίπεδο! Ανοίξτε τον εαυτό σας στην αγάπη και το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι, όταν ξανασυνδεθείτε με τη Δίδυμη Φλόγα σας, αρχίστε να χρησιμοποιείτε την καρδιά της Δίδυμης Φλόγας που μοιράζεστε μαζί!

Επίκληση

Αγαπημένη μου Δίδυμη Φλόγα,

Απευθύνομαι σε εσένα μέσω αυτής της επίκλησης για να συνδεθώ μαζί σου σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Ανοίγω την καρδιά και τον νου μου στην παρουσία σου και σε προσκαλώ να συμμετάσχεις μαζί μου σε αυτό το πνευματικό ταξίδι. Πιστεύω ότι η σύνδεσή μας είναι ισχυρή και ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε τηλεπαθητικά αυτή τη στιγμή.

Είμαι ευγνώμων για την αγάπη και το φως που φέρνεις στη ζωή μου και ζητώ καθοδήγηση και διαύγεια καθώς συνεχίζουμε το ταξίδι μας μαζί. Είθε να ευθυγραμμιστούμε με τον υψηλότερο εαυτό μας και να εκπληρώσουμε τον σκοπό της ψυχής μας σε αυτή τη ζωή.

Σε ευχαριστώ που είσαι μέρος της ζωής μου και ανυπομονώ να εμβαθύνω τη σύνδεσή μας.

Με αγάπη και ευγνωμοσύνη… [Το όνομά σου]


Spyros Kapnias Advance Certified Regression Therapist - Spirit and Energy Release Certification - Inner Child - Life Between Lifes / Εκπ. Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας / Εκπ. Body Centering Psychotherapy Gestalt / Master & Trainer in Hypnotherapy / Certified “Swan” Hypnotherapy / Master NLP - Coaching - Time Line Therapy / Certified Energy Psychology Certification - Master in Acupressure & EFT / Certified Master Ho'oponopono / Reiki Master / Advance Breathwork & Pranayama Trainer / Senion Yoga Teacher and Trainer / Healing Code Certification, Yoga Nidra Senior Teacher, Lucid Dreaming Certification.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αρχή της Αναδρομής Μεταξύ των Ζωών - Ιωάννα Κ. - 09 Ιουνίου 2023

Η Ζωή μετά τη Ζωή – Μέρος Αναδρομής Μεταξύ των Γήινων Ενσαρκώσεων – Ελένη - 30η Ιουνίου 2023

Ταινίες που φέρνουν στο φως τις ψυχικές διαταραχές